Geplaatst op

Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant

Op woensdag 16 september 2020 stond ik in de Leeuwarder Courant! Het artikel gaat over dromen bouwen. Een prachtig stuk over de Sluisfabriek waar mijn werkplek zich bevindt.

In de oude sluis machine fabriek zitten, makers, start-ups en kunstenaars. Het is een prachtig gemeentelijk monument. Waar de fabriek vroeger dienst deed als machine fabriek is het nu een broedplaats voor creativiteit. De fabriek bestaat uit een kantoren gedeelte en twee fabriekshallen. Mijn werkplek en atelier zijn gevestigd in het voormalige kantoren gedeelte. Het is een duo ruimte. Het eerste gedeelte gebruik ik als kantoor en etalage en gedeelte ernaast is mijn atelier. Zo kan ik gemakkelijk schakelen tussen mijn werkzaamheden.

Het mooie van dit verzamelpand is dat er altijd wel mensen aanwezig zijn. Je kunt altijd even bij iemand binnen lopen, maar je kunt je ook afzonderen op in je eigen werkruimte. Zo kun je gemakkelijk tips en adviezen krijgen van andere start-ups.

Ben je benieuwd naar artikel dromen bouwen in de Leeuwarder Courant? Dit is de link naar het artikel : https://www.lc.nl/friesland/smallingerland/In-de-voormalige-Sluis-Machinefabriek-in-Drachten-worden-dromen-gebouwd-26002506.html

Leeuwarder Courant

Sluisfabriek

Wil je meer weten over deze toffe oude fabriek? kijk dan eens op de website van de Sluisfabriek.

www.sluisfabriek.nl

Blog

Meer blog artikelen vind je hier.

https://www.endofapril.nl/blog/