Verzenden & betalen

Postpakketten

Pakketten worden met PostNL verzonden. De kosten voor een pakket bedragen € 6,75. Voor grote pakketten tot 20 kilo zijn de verzendkosten € 15,00. Bestellingen worden binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd.

Per koerier

Artikelen die niet per post verzonden kunnen worden, kunnen afgehaald worden of per koerier verzonden worden. Dit wordt in de webshop aangeven. Dit is een externe dienst. Het koeriersbedrijf neemt contact met jou op en levert de bestelling binnen 3 werkdagen. De prijs van de koeriersdienst is afhankelijk van de afstand. De prijs wordt berekend op het aantal kilometers vanaf Tussendiepen 6, 9206 AD in Drachten.

  • Bezorging in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • De bezorging vindt plaats tussen 09:00 en 18:00 uur.

Prijzen koerier

Voor prijzen neem contact op via info@endofapril.nl of telefonisch 06-49020305.

End of April kiest voor Brenger als koeriersdienst. De bussen zijn al onderweg voor een levering en nemen jou bestelling onderweg mee. Hierdoor is er minder CO2-uitstoot. Dit past goed bij de duurzame gedachte van End of April!

Brenger

Afhalen

Producten mogen altijd afgehaald worden, dit is alleen op afspraak. Voor grote pakketen die niet per post kunnen worden verstuurd geldt als standaard afhalen. De afhaaloptie is zichtbaar in de winkelmand. Producten dienen binnen 2 weken opgehaald te worden op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ik maak graag een afspraak met je over het afhaaltijdstip.

Verpakkingen

End of April gebruikt zoveel mogelijk gerecyclede dozen en kranten om de bestellingen in te verpakken. Zit er plastic in jouw pakket? Dan is dit plastic wat ik heb gekregen en weer hergebruik. Als er groen bubbeltjes plastic in jouw verpakking zit dan is dit van gerecycled plastic. Daarnaast zullen de bestellingen die per koerier verstuurd worden niet verpakt worden. De koerier zal deze items in dekens wikkelen zodat dat je bestelling veilig vervoerd wordt, maar er geen onnodige verpakkingen verspild worden.