Geplaatst op

Meet the maker

Meet the maker

Meet the maker

Meet the maker 🛠 Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Hester. Als klein meisje was ik altijd al aan het knutselen en freubelen. Ik pakte een wasmand, zette ‘m op z’n kop, plaatste mijn creaties erop en mijn winkel was geopend. Een creatief gevoel wat niet te stoppen is, heb ik altijd al gehad. Ik heb daar niet altijd de tijd voor genomen. Vanaf januari dit jaar besloot ik daar serieus mee aan de slag te gaan. Een eigen bedrijf is altijd al een droom geweest en mijn creatieve kant bleef maar aan mij trekken. Daarom ben ik End of April gestart. Ik huurde een ruimte in de “Sluis”, een toffe oude fabriek in Drachten. Hier werd mijn droom stap voor stap meer werkelijkheid.


‘Ik zie geen afval, troep of oude spullen. Voor mij zijn het materialen om mee te creëren. Daarnaast ben ik gek op vintage spullen. Een mooi item met een verhaal, niet wetend waar het vandaan komt, fascineert me’

De bedrijfsnaam komt voort uit het spreekwoord: ‘april doet wat hij wil’ Ik leg me niet vast op één item, ik kijk wat ik van oude spullen kan maken die ik tegen kom. Zo kan ik op alle mogelijke manieren mijn passie uitvoeren. De ene dag maak ik een bank in opdracht van gebruikt hout, de andere dag upcycle ik een oude vaas of maak ik lappen stof van oude jeans en bekleed ik er stoelen mee. Zo vind je bij End of April duurzame meubels en woonaccessoires. Handgemaakt, recycled, upcycled en vintage. Mijn missie is duurzaam wonen♻️ Met elk stukje afval dat ik weer hergebruik, is weer wat minder afval op de afvalberg. 

Fotografie: @byjuliaadinda

https://www.juliaadinda.com

Wil je meer blogs lezen van End of April? Bekijk dan de onderstaande link.

https://www.endofapril.nl/blog/