Geplaatst op

Duurzame stickers

Duurzame stickers

Deze prachtige duurzame stickers bestelde ik bij Drukbedrijf.nl. De stickers zijn gemaakt van 100 % plantaardig stickervinyl. Ze zijn dus volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Hoe tof is dit! Dit sluit weer perfect aan bij de gedachte van End of April. Dus kom jij binnenkort een sticker tegen op je pakket of op je End of April product? Dan weet je nu dat dit duurzame stickers zijn!

Wist dat ik verder ook altijd gebruik maak van duurzame verpakkingen? Oude dozen worden hergebruikt. Daarnaast gebruik ik oude kranten, biobased bubbeltjesplastic, papieren verpakkingstape en kaftpapier om jouw pakket te verpakken.

Ik vindt het belangrijk om zoveel mogelijk materialen her te gebruiken in mijn werk. Zo probeer ik bij te dragen aan de circulaire economie. Daarnaast kijk ik naar duurzame alternatieven. Zoals deze stickers. Het is prachtig om zichtbaar te zijn en dat jij kunt herkennen dat je product of pakket afkomstig is van End of April. Maar dan wel op een manier die bijdraagt aan het milieu. Zo kwam ik met mijn zoektocht uit bij Drukbedrijf. Hier kun je onder andere duurzaam drukwerk laten leveren. Dus daar koos ik uiteraard voor! Ik ben benieuwd wat je van deze End of April stickers vindt?