Workshops

Welkom op de End of April workshop pagina. Hier vind je allemaal toffe workshops! Kom gezellig met vriendinnen langs om gewoon even lekker met je handen te werken. Er is niets fijner dan een gezellig moment met elkaar en lekker creatief bezig te zijn. De workshops worden gegeven in de Sluisfabriek. Een prachtige en unieke locatie in Drachten.

Ik geloof in het hergebruik van materialen. Dit komt dan ook in alle workshops weer naar voren. Zo kun jij super mooie items maken voor in je interieur en draag je ook gelijk een steentje bij aan de circulaire economie! Heb jij een leuke workshop gezien? Stuur dan even een mail naar info@endofapril.nl

Wandborden maken

Bij deze workshop ga je aan de slag met tweede hands borden. Je leert prachtige prints en technieken om deze op de borden te maken. Zo maak je een prachtig en hip item met een duurzame basis. Zijn de borden klaar? Dan hoef je ze thuis alleen nog maar even af te bakken en je kunt ze dan gewoon afwassen.

De workshop start vanaf vier personen. Je gaat ongeveer 2,5 uur aan de slag. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Deze toffe workshop is €38,- per persoon. Je kunt 2 grote wandborden, 1 grote en 2 kleine of 4 kleine wandborden maken. Wil je met minder dan vier personen komen? Neem dan even contact op over de prijs.

Workshop spijkerplank

Dit is een heerlijke workshop om je eens even uit te leven met spijkers en een hamer! Je kunt verschillende prints uitzoeken om te maken. Bijvoorbeeld zo’n toffe veer! Je spijkert eerst het hele patroon uit. Hierbij leer je spijkers slaan in een prachtig stuk gerecycled hout. Vervolgens ga je draden spannen om je gespijkerde patroon vorm te geven.

De workshop start vanaf vier personen. Je gaat ongeveer 2,5 uur aan de slag. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Deze toffe workshop is €35,- per persoon. Wil je met minder dan vier personen komen? Neem dan even contact op over de prijs.