Over

Even voorstellen,

Mijn naam is Hester. Als klein meisje was ik altijd al aan het knutselen en freubelen. Ik pakte een wasmand, zette ‘m op z’n kop, plaatste mijn creaties erop en mijn winkel was geopend.

Een creatief gevoel wat niet te stoppen is, is er altijd geweest. Ik zie iets, de radartjes in mijn hoofd gaan draaien, ik krijg kriebels in mijn buik en de rest gaat vanzelf. Door de jaren heen heb ik niet altijd de tijd genomen om met mijn passie bezig te zijn. Wel was elke vrij moment een creatief feestje. Alles ging aan de kant en het was tijd om iets te maken. Een eigen bedrijf is altijd al een droom geweest en mijn creatieve kant bleef maar aan mij trekken. Daarom ben ik End of April gestart.

Ik zie geen afval, troep of oude spullen. Voor mij zijn het materialen om mee te creëren. Daarnaast ben ik gek op vintage spullen. Een mooi item met een verhaal, niet wetend waar het vandaan komt, fascineert me. Als ik op zoek ben naar vintage schatten, ben ik net een ekster. Ik zie iets glinsteren tussen alle andere spullen en moet het hebben.

In april is bijna alles mogelijk, een zomerse dag of een winterse sneeuwbui. “April doet wat hij wil”, en dat is waar End of April ook voor staat; alles kan en er is voor ieder wat wils. Door oude materialen te gebruiken of te combineren met nieuwe, creëer ik unieke woonaccessoires en geef ik oude items een tweede leven. Recycling, upcycling en repurposing.

Op zoek naar een handgemaakt en/of vintage item voor je huis? End of April creëert, selecteert en combineert!

fotografie: @byjuliaadinda