In opdracht

Hier vind je alle duurzame meubels en woonaccessoires die ik in opdracht en op maat heb gemaakt. Ik maak altijd producten van gebruikte of gerecyclede materialen. Zie je iets leuks voorbij komen en wil je net zoiets? Of heb je een totaal ander idee en wil je dit graag op maat gemaakt?

Neem dan contact op met je vraag via info@endofapril.nl of 06-49020305.

Stoel stofferen

Van wit naar zwarte ribstof! Dit prachtige erfstuk was toe aan een nieuw jasje. Dit is het resultaat! Zie de laatste foto voor de ‘voorfoto’.

Bloempotten upcycled

Deze leuke set bloempotten upcyclede ik voor een klant. Ze had thuis nog een serie bloempotten staan die wel wat restyling konden gebruiken. Dit is het resultaat! 

Vazen restyled

Ik geloof in hergebruik van spullen. Vind je iets niet meer mooi? Dan is een End of April restyling de oplossing! Ik kreeg een prachtige opdracht van een klant. Haar hele interieur gaat over de kop. De knal oranje vazen paste daar niet meer bij. Ik kreeg kleuren mee en kwam met wat ideeën. Verder kreeg ik de vrije hand. Dit is het resultaat!

De onderkant van de vaas heeft een marmeren effect gekregen. Het goud komt prachtig uit met de zwarte ondergrond. De bovenkant van de vaas heeft een kleur overloop. Het zwart is in het midden van de vaas nog zichtbaar onder het goud en loopt dan helemaal over in het goud. De zwarte kleur is een restverf en de vazen zijn afgelakt met een duurzame krasvaste lak.

Heb thuis nog een vaas, bloempot, stoel, kast of een ander item wat een nieuw jasje verdient? Neem contact op, bij End of April is alles mogelijk.

Bloempotten marble upcycled

Deze super toffe bloempotten zijn upcycled van tweedehands bloempotten. Ik had al een aantal bloempotten in de webshop staan met dit marmeren effect. Deze klant wilde graag grotere potten en andere kleuren. Daarom maakte ik ze speciaal voor de klant op maat. Voor de lak op de bloempotten is restlak gebruikt. De bloempotten zijn afgelakt met twee lagen duurzame krasvaste lak. Zo kunnen ze gewoon met de hand afgewassen worden.

Oud kastje met verhaal

Dit kastje heeft een mooi verhaal. De klant erfde dit kastje van een familielid. Hij werkte vroeger in de Sluisfabriek waar End of April nu gevestigd zit. Ze vond het een mooie gedachte dat de kast gerestaureerd zou worden en een nieuw jasje zou krijgen op de plek waar hij vroeger werkte. Een prachtig verhaal, dus daar ging ik mee aan de slag. De kast had meerdere verlagen die er lastig af te krijgen waren. Ik heb het kastje laten zandstralen. Een mooi duurzaam proces waarbij alle verlagen verwijderd worden. Daarna zijn alle mankementen verholpen en heeft de kast een prachtige antraciet grijze kleur gekregen!

Landkaart stoel

Ik maakte deze stoel in opdracht voor een klant. Er kwam een oude Franse landkaart op met de plaats waar ze voor het eerst samen op vakantie gingen. De oude stoel zat vol met roest en het frame wiebelde. Dit heb ik allemaal hersteld en de stoel bekleed met oude franse wegenkaart. De stoel is met meerdere lagen krasvaste en duurzame lak afgelakt.

Duurzame katten krabmat

Deze krabmat maakte ik in opdracht voor een klant. De mat is gemaakt op hout, het sisal touw is van een restpartij en het logo is gebrand op het leer van een oude laars. Kortom, een mooie duurzame krabmat voor een tevreden klant.

Loungebank gebruikt hout

Na mijn vorige opdracht kreeg ik de vraag of ik van hetzelfde soort gebruikte hout ook een loungebank kon maken. Een bank naast de achterdeur om even lekker een boek op te kunnen lezen. Hierbij was de vraag of de bank 150 cm breed kon en 60 cm diep. Ik maakte een ontwerp en ging op locatie aan de slag!

Hoekbank gebruikt hout

Deze hoekbank maakte ik op vijf hoog op een balkon. De bewoners wilden graag een bank op maat met een bijpassend tafeltje. De bank is gemaakt van gebruikte balken en gebruikte steigerplanken. Het was een hele uitdaging om al het hout en machines in de lift naar boven te krijgen maar, dit is het resultaat!

Bloembakken oude paneeldeuren op maat

Deze bloembakken maakte ik in opdracht van ForYou media. Ze zijn upcycled van oude paneeldeuren. De ene bloembak is aan beide zijden zwart. De andere bloembak is aan de ene zijde blauw en aan de andere zijde rood. Ze zijn voorzien van een aluminium afwerkstrip en grote wielen aan de onderzijde zodat de bakken gemakkelijk te verplaatsen zijn. De bloembakken worden gebruikt als kantoorafscheiding tussen verschillende afdelingen in een grote kantoorruimte. Duurzaam, groen en vrolijk!

Ben je ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte bloembak? Of een andere maatwerk opdracht van oude materialen? Er is van alles mogelijk! Stuur dan een mail naar info@endofapril.nl of neem telefonisch contact op (06-49020305)

End of April opbergkist

Deze opbergkist maakte ik in opdracht van een klant. De kist is gemaakt van een 120 jaar oude houten vloer! Omdat zij beide van Amsterdam houden heb ik dit in de tekst verwerkt. Deze is er met de hand op geschilderd. Hierdoor kreeg ook de tekst een authentieke look. 

Wil jij ook zo’n prachtige gepersonaliseerde opbergkist? Met of zonder wielen, opbergvakken of teksten, er is van alles mogelijk! Stuur dan een mail naar info@endofapril.nl of neem telefonisch contact op (06-49020305)