In opdracht

Hier vind je alle duurzame meubels en woonaccessoires die ik in opdracht en op maat heb gemaakt. Ik maak altijd producten van gebruikte of gerecyclede materialen. Zie je iets leuks voorbij komen en wil je net zoiets? Of heb je een totaal ander idee en wil je dit graag op maat gemaakt?

Neem dan contact op met je vraag via info@endofapril.nl of 06-49020305.

Landkaart stoel

Ik maakte deze stoel in opdracht voor een klant. Er kwam een oude Franse landkaart op met de plaats waar ze voor het eerst samen op vakantie gingen. De oude stoel zat vol met roest en het frame wiebelde. Dit heb ik allemaal hersteld en de stoel bekleed met oude franse wegenkaart. De stoel is met meerdere lagen krasvaste en duurzame lak afgelakt.

Duurzame katten krabmat

Deze krabmat maakte ik in opdracht voor een klant. De mat is gemaakt op hout, het sisal touw is van een restpartij en het logo is gebrand op het leer van een oude laars. Kortom, een mooie duurzame krabmat voor een tevreden klant.

Loungebank gebruikt hout

Na mijn vorige opdracht kreeg ik de vraag of ik van hetzelfde soort gebruikte hout ook een loungebank kon maken. Een bank naast de achterdeur om even lekker een boek op te kunnen lezen. Hierbij was de vraag of de bank 150 cm breed kon en 60 cm diep. Ik maakte een ontwerp en ging op locatie aan de slag!

Hoekbank gebruikt hout

Deze hoekbank maakte ik op vijf hoog op een balkon. De bewoners wilden graag een bank op maat met een bijpassend tafeltje. De bank is gemaakt van gebruikte balken en gebruikte steigerplanken. Het was een hele uitdaging om al het hout en machines in de lift naar boven te krijgen maar, dit is het resultaat!

Bloembakken oude paneeldeuren op maat

Deze bloembakken maakte ik in opdracht van ForYou media. Ze zijn upcycled van oude paneeldeuren. De ene bloembak is aan beide zijden zwart. De andere bloembak is aan de ene zijde blauw en aan de andere zijde rood. Ze zijn voorzien van een aluminium afwerkstrip en grote wielen aan de onderzijde zodat de bakken gemakkelijk te verplaatsen zijn. De bloembakken worden gebruikt als kantoorafscheiding tussen verschillende afdelingen in een grote kantoorruimte. Duurzaam, groen en vrolijk!

Ben je ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte bloembak? Of een andere maatwerk opdracht van oude materialen? Er is van alles mogelijk! Stuur dan een mail naar info@endofapril.nl of neem telefonisch contact op (06-49020305)

End of April opbergkist

Deze opbergkist maakte ik in opdracht van een klant. De kist is gemaakt van een 120 jaar oude houten vloer! Omdat zij beide van Amsterdam houden heb ik dit in de tekst verwerkt. Deze is er met de hand op geschilderd. Hierdoor kreeg ook de tekst een authentieke look. 

Wil jij ook zo’n prachtige gepersonaliseerde opbergkist? Met of zonder wielen, opbergvakken of teksten, er is van alles mogelijk! Stuur dan een mail naar info@endofapril.nl of neem telefonisch contact op (06-49020305)